Mediaunioni MDU ry

B-236

Selkämerenkuja 1 A, 00180 HELSINKI

info@mediaunioni.fi

www.mediaunioni.fi, www.faktori.fi

 

Mediaunioni haluaa yhdistää kaikki viestintäalan toimihenkilöt. Mediaunioni MDU on ammatillis-aatteellinen yhdistys, jonka tarkoituksena on tukea aatteellisesti ja toiminnallisesti viestintä- ja sitä lähellä olevilla aloilla työskentelevien, alalle opiskelevien ja alalta eläköityneiden toimihenkilöiden ammatillista yhteenkuuluvuutta, yhteistoimintaa ja virkistäytymistä sekä edistää viestintäalan tunnettuutta. Yhdistyksen jäsenlehti Faktori ilmestyy jäsenistölleen, Print & Media lehden yhteydessä, 4 kertaa vuodessa sekä verkossa faktori.fi osoitteessa. Yhdistyksen kotisivut ja jäsenpalvelut löytyvät osoitteesta mediaunioni.fi 

Yhdistyksellä on pitkät perinteet, MDU:n edeltäjä Suomen Faktoriliitto perustettiin vuonna 1909. Nimi muuttui myöhemmin Mediaunioni MDU:ksi ja vuoden 2014 alusta toiminta ammatillis-aatteellisena yhdistyksenä sai alkunsa, kun ammatillinen edunvalvonta siirtyi Ammattiliitto Prohon.

 

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia Eventum Expon ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.