Kolmet messut samaan aikaan Jyväskylän Paviljongissa

18.9.2015

Jyväskylä, 18.9.2015

Vapaa julkaistavaksi

 

Jyväskylän Paviljongissa järjestetään 23.–25. syyskuuta toisiaan täydentävä kolmen messun kokonaisuus. Graafisen teollisuuden sekä visuaalisen-, verkko- ja markkinointiviestinnän FinnGraf 2015 -messut järjestetään jo kymmenettä kertaa. Jyväskylän Messut Oy:n myyntijohtaja Ilari Tervakangas sanoo, että messuista saatiin juuri niin kovatasoiset, kuin alan rakennemuutoksen ja talouden taantuman keskellä oli mahdollista.

”Vaikka joitakin perinteisiä näytteilleasettajia on jäänyt pois, olemme saaneet tilalle uusia yrityksiä muun muassa Virosta, Latviasta, Liettuasta ja Kroatiasta. Siis juuri niistä maista, jotka esimerkillään ovat osoittaneet, että graafisella alalla on tulevaisuutta”, Tervakangas sanoo.

FinnGraf-messujen seminaareissa ja tietoiskuissa on maailmanluokan puhujia ja kuumottavia, ajankohtaisia teemoja. Keskiviikkona, torstaina ja perjantaina järjestetään Print & Media -seminaari ja torstaina Marketing Today -seminaari.

FinnGraf-messujen tarjontaa täydentää hyvin toista kertaa järjestettävät Kyberturvallisuus & ICT 2015 -messut. Esillä on maailmanlaajuisten brändien rinnalla edustava joukko alan pk-sektorin osaajia Suomesta ja ulkomailta.

”Myös seminaariohjelma on korkeatasoinen. Kotimaiset ja kansainväliset asiantuntijat kertovat muun muassa Pohjoismaihin ja Baltiaan muodostuvasta pk-yritysten yhteistyöympäristöstä ja sen liiketoimintamahdollisuuksista”, Jyväskylän Messut Oy:n myyntipäällikkö Harri Mäkinen kertoo.

Messukokonaisuuden täydentää uusi Eventum Expo. Se on suunnattu tapahtumien järjestämisen, tuottamisen ja markkinoinnin parissa työskenteleville päättäjille ja ammattilaisille.

”Perinteisesti tapahtuma-alan messuja on järjestetty pääkaupunkiseudulla, mutta olemme nyt toteuttaneet toiveen saada alan messut Keski-Suomeen. Eventum Expon kävijöiden työ on usein tiiviissä kytköksessä markkinoinnin ja viestinnän kanssa, joten heille riittää nähtävää ja koettavaa myös FinnGraf- ja Kyberturvallisuus-messujen puolella”, Mäkinen toteaa.

FinnGraf 2015-, Kyberturvallisuus & ICT 2015- ja Eventum Expo -messut järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 23.–25. syyskuuta. Messut ovat avoinna keskiviikkona ja torstaina kello 10–17 ja perjantaina kello 10–16.

 

Lisätietoja FinnGraf 2015 -messuista:
myyntijohtaja Ilari Tervakangas, Jyväskylän Messut Oy, puh. (014) 334 0021, 050 596 6710, ilari.tervakangas(at)jklmessut.fi, www.finngrafmessut.fi

Lisätietoja Kyberturvallisuus & ICT 2015- ja Eventum Expo -messuista:
myyntipäällikkö Harri Mäkinen, Jyväskylän Messut Oy, puh. (014) 334 0053, 050 410 0841, harri.makinen(at)jklmessut.fi, www.kyberturvallisuusmessut.fi, www.eventumexpo.fi

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia Eventum Expon ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.