Ensimmäistä kertaa järjestettävät Eventum Expo -messut avaavat ovensa yleisölle keskiviikkona 23.9. osana Paviljongin syyskuun supertapahtumaa!

14.9.2015

TIEDOTE
Jyväskylä, 14.9.2015

Vapaa julkaistavaksi

Ensimmäistä kertaa järjestettävät Eventum Expo -messut avaavat ovensa yleisölle keskiviikkona 23.9. osana Paviljongin syyskuun supertapahtumaa, jolloin samanaikaisesti järjestetään graafisen-, visuaalisen-, verkko- ja markkinointiviestinnän FinnGraf-messut sekä Kyberturvallisuus & ICT -messut. Tapahtumien järjestämisen, tuottamisen ja markkinoinnin parissa toimiville, opiskeleville ja muuten aiheesta kiinnostuneille onkin luvassa monipuolista tarjontaa.

Eventum Expo mahdollistaa kohtaamisen myös niiden tapahtuma-alan ammattilaisten ja näytteilleasettajien kesken, joille ei ole ollut mahdollista osallistua alan tapahtumiin pääkaupunkiseudulla, jonne ne ovat tähän saakka keskittyneet. Näytteilleasettajina on mielenkiintoisia toimijoita tapahtuma-alan eri sektoreilta ja eri puolilta Suomea.

Seminaariohjelmassa kuullaan pitkän kokemuksen ja asiantuntemuksen omaavia oman alansa konkareita. Aihealueet liikkuvat sosiaalisen median hyödyntämisestä tapahtumatekniikkaan ja tapahtumamarkkinoinnin ja sponsoroinnin trendeistä siihen kuinka kansainväliset kokoukset ja kongressit voivat toimia tieteen, talouden ja innovaatioiden kehittämisessä.

Sisäänpääsy on maksuton rekisteröitymällä Eventum Expon kävijäksi ennakkoon tai paikan päällä. Kaikkiin kolmeen näyttelyyn tutustumiseen riittää yksi rekisteröityminen.

Lisätietoja Eventum Expo -messuista:

myyntipäällikkö Harri Mäkinen, Jyväskylän Messut Oy

harri.makinen@jklmessut.fi, puh. 014 334 0053, 050 410 0841

www.eventumexpo.fi

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia Eventum Expon ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.